<meta name="google-site-verification" content="v_YCZVF9DxPSeqOebkuQyPMimJEfZN5FsbYPPdqeuXw" />

Epost: info@alekarrklinik.com Telefon: 073 84 85 226
Öppet: måndag – fredag. Kl 7.00-16.00S J U K G Y M N A S T I K

Effektiv och personlig behandling av vår

Sjukgymnast

Sjukgymnastiken hos oss är av hög kvalitet och med ett helhetstänk. Vi ser inte bara på den aktuella skadan eller känningen utan i vilket sammanhang och situation du befinner dig i. Vi har tillgång till ett gym vilket gör rehabiliteringen enklare och effektivare. Vi tar hand om alla typer av skador och smärtor som rör rörelsesystemet.

Simon Karlsson som jobbar som sjukgymnasten på Alekärr Hälsoklinik har specialiserat sig och vidareutbildat sig inom bland annat idrottsmedicin, långvarig smärtproblematik, hydroterapi, triggerpunktsbehandling/djupgående manuell behandling och livsstilscoaching.

Vi är anslutna till landstinget vilket gör att du som patient endast betalar en patientavgift på 100 kr/ gång (patientavgift enligt VGR). Frikort gäller.

Hur kan ett besök hos
oss se ut?


Ett sjukgymnastik besök hos oss börjar med ett samtal kring skadan, känningen eller smärtan som du har. Efter det undersöker vi skadan/smärtan och gör en analys av hela situationen innan vi lägger en plan för behandling/rehab. Besökstiden hos oss är på 50 min vilket gör att du får en ordentlig bedömning av ditt tillstånd och bästa möjliga förutsättningar för en bra behandling.  

100 kr / besök (patientavgift enligt VGR)

Exempel på de
behandlingsmetoder vi utför:

– Manuell behandling (OMT)
– McKenzie
– Triggerpunktsbehandling
– Massage
– Rehabträning
– Töjning
– Mobilisering